Portada > Notícies > BRONZE PER LA SELECCIÓ CATALANA SUB17 AL CAMPIONAT D'ESPANYA

BRONZE PER LA SELECCIÓ CATALANA SUB17 AL CAMPIONAT D'ESPANYA

29/06/2018

Les seleccions sub17 i sub15 que van representar a Catalunya al Campionat d'Espanya de Seleccions Auntonómiques disputat a Liencres (Cantabria) del 25 al 28 de juny tornen amb un 3er lloc i un 5è lloc respectivament.

La selecció sub17 arribava a Cantabria amb la baia d'última hora d'una de les seves places clau, Joan Monroy i amb un sorteig que l'havia enquadrat al grup A, amb Aragó i Galicia (actual campiona). Després de dos intensos encontres, els nostres van superar per 4-3 a Aragó i 5-2 a Galícia. 

A quarts de final, es van enfrontar a Castella Lleó de qui es van desfer per la via ràpida 4-0. Ja a Semifinals, no van poder amb una de les grans favorites de la competició, Astúries, tot i així van plantar cara i van caure 2-4. El darrer dia de la competició a la lluit pel tercer i quart lloc, s'enfrontaven a Comunitat Valenciana a qui van vèncer per un agònic 4-3 amb uns imperials Carlos Piris (que va contar tots els seus partits de la competició per victòries), Assia El Hadmi denotant una gran maduresa a les proves de dobles, Nerea Roldos, Imma Urgell, Guillem Rodríguez, Laura Ferriz i Adrian Melero, autor del definitiu punt que va suposar la medalla pels nostres. Una medalla que no s'aconseguía des de l'any 2012. 

Podeu consultar tots els resultats de la competició CADET (sub17) aquí.

 

Els jugadors sub15 per la seva part, amb l'equip complet també van quedar encuadrats al grup amb Galicia (posterior finalista de la competició) i Cantabria. Després d'una gran victòria per 6-1 contra l'equip local, una agònica i molt ajustada derrota 3-4 contra Galicia van complicar la lluita per les medalles. A quarts de final es van creuar amb Comunitat Valenciana a qui no van poder superar (2-4). Ja a la lluita per les posicions 5 a 8. Els nostres van supera a la selecció de Navarra per 4-2 i finalment en un agònic encontre pel 5è lloc a Madrid per 4-3. 

Podeu consultar tots els resultats de la competició INFANTIL (sub15) aquí.