Portada > Notícies > JOFRE COMELLA VA PARTICIPAR A LA CONCENTRACIÓ NACIONAL SE BUSCA CAMPEÓN

JOFRE COMELLA VA PARTICIPAR A LA CONCENTRACIÓ NACIONAL SE BUSCA CAMPEÓN

21/06/2018

Del 13 al 17 de juny es va celebrar a Madrid la XV Concentració Nacional "Se Busca Campeón". El jove jugador català Jofre Comella va aconseguir la classificació per la nacional arrel del nivell blau SBC que va assolir a la concentració inter-territorial d'Alacant i va poder gaudir d'aquesta experiència amb els 24 millors jugadors sub11 i sub13 de l'estat.

Juntament amb Comella, es van desplaçar a Madrid Marc Gallardo com a coordinador territorial català de la campanya SBC i Bernat Amaya com a tècnic SBC de la Associació Granollers Esportiva (club de Jofre Comella).

A banda dels entrenaments de la concentració que es va realitzar del 13 al 17 de juny, els participants van poder gaudir d'algunes de les sessions de l'Spanis International que es disputava els mateixos dies a Madrid. I els dies 15 i 16 es va realitzar el Clínic per tècnics SBC 2018 on podien participar tots aquells tècnics involucrats a la campanya SBC que no havien aconseguit classificar esportistes per la Conentració Nacional. Carlos Olivar, tècnic del CB Canovelles va assistir a aquesta formació.