Portada > Notícies > PLATJA D'ARO VA SER UN ANY MÉS SEU DE LA 15ª PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ

PLATJA D'ARO VA SER UN ANY MÉS SEU DE LA 15ª PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ

20/06/2018

Els passats 15 i 17 de juny es va disputar a Platja d'Aro la 15ª Prova del Circuit Català. Com és habitual un gran ambient estiuenc va acompanyar la prova que aquest any va comptar amb un TTR Absolut (puntuable pel rànquing nacional) a la categoria "A". Els vencedors d'aquesta categoria van ser Christian Vidstein (Terrassa) i Marta González (Granollers) a les proves d'individual. Marta González va repetir or juntament amb Paula Molins (Granollers) al Dobles Femení. El Dobles Masculí va ser per Oriol Altimira i Guillem Rodríguez (Granollers) mentre que el Dobles Mixtes se'l van emportar els germans Glenn i Laura Hauquier (Viladecans).

Aquests van ser els vencedors de totes les categories i modalitats disputades