Portada > Notícies > CURS MONITOR "SHUTTLE TIME" A PLATJA D'ARO

CURS MONITOR "SHUTTLE TIME" A PLATJA D'ARO

11/06/2018

Els passats 9 i 10 de juny es va realitzar a la Sala Polivalent de Castell Platja d'Aro un curs de Monitor "Shuttle Time" organitzat per la Federació Catalana de Bàdminton i impartit pel tècnic de la FECAB i Tutor "Shuttle Time" Daniel Garcia.

El curs va comptar amb la participació de 9 alumnes que van rebre la qualificació de Monitors "Shuttle Time", un títol amb la homoloació nacional i internacional per part de la Federació Espanyola de Bàdminton i la "Badminton World Federation".

Durant aquests 2 dies, els alumnes es van poder formar en els aspectes bàsics de la tècnica i la tàctica del bàdminton sense olvidar aspectes claus de la iniciació esportiva com el diseny i estructuració de sessions o la dinamització de grups i activitats.