Portada > Notícies > JOAN MONROY I CARLOS PIRIS ES PROCLAMEN CAMPIONS D'ESPANYA SUB17

JOAN MONROY I CARLOS PIRIS ES PROCLAMEN CAMPIONS D'ESPANYA SUB17

30/05/2018

Els dos joves jugadors catalans es van proclamar Campions d'Espanya sub17 en Dobles Masculí el passat cap de setmana a Benalmàdena (Màlaga). A més d'aconseguir la medalla d'or per segon any consecutiu al dobles masculí, Joan Monroy es va proclamar sots-campió en Individual Masculí convertint-se en un dels jugadors més destacats de la competició.

A la modalitat de dobles masculí, la parella catalana, va complir els pronòstics, ja que com a actuals campions eren els clars favorits. A la primera ronda van superar Sergio Alvarez i Vicente Gázquez (Oviedo) per 21-14 i 21-14. A quarts de final, no van tenir problemes per superar Carles Flor i Adrian Oncina (Saiti Lob i El Campello) per 21-12 i 21-9. A les semifinals, s'enfrontaven als finalistes de l'any anterior, els gallecs Martín Barbado i Sergio Vidal (Athlos), Joan Monroy va necessitar assistència mèdica per una sobrecàrrega muscular ja que 20 minuts abans havia disputat la semifinal de l'individual masculí, i tot i iniciar el partit sense estar al 100%, els dos catalans van demostrar un cop més la seva superioritat vencent 21-13 i 21-18. Ja a la final, tampoc van tenir problemes per superar Antonio Iglesias i Gabriel Fernandez (Athlos i Club del Mar) per 21-15 i 21-13 proclamant-se per segon any consecutiu campions de la categoria i sense cedir un sol set.

A la modalitat d'individual masculí, un gran Joan Monroy va accedir a quarts de final després de superar l'extremeny Guillermo Jiménez (Cura Mora) 21-10 i 21-9 i Rubén Garcia (Granada) per 21-10 i 21-8. Ja a quarts de final s'enfrontava al cap de sèrie numero 4, el gallec Antonio Iglesias (Athlos) a qui va superar 17-21, 21-18 i 21-13. Ja amb la medalla assegurada, s'enfrontava a semifinals al seu company d'entrenaments al CARD de Madrid, el madrileny Ernesto Baschwitz (Caser Clear) amb qui va protagonitzar un duel de gran qualitat que va roçar l'hora de durada. Després de perdre el primer set 14-21, es va refer per emportar-se el partit i el pas a la final per 21-17 i 24-22. A la final, esperava el gran favorit i actual bronze europeu Tomás Toledano (Caser Clear) i tot i realitzar un gran partit, va cedir per 13-21 i 12-21.

Carlos Piris va aconseguir sumar uns quarts de final, superant Omar Vila (Rachaplumas) a la primera ronda per 21-11 i 21-8, Adrián Oncina (El Campello) a segona ronda per 21-8 i 21-1. Ja a vuitens de final es va desfer del cap de sèrie numero 2, Álvaro Leal (Oviedo) després d'una gran remuntada 4-21, 21-17 i 21-16, però finalment va caure a quarts de final contra el seu company del CARD de Madrid, el gallec Miguel Sanluis (A Estrada) per 12-21 i 8-21. 

Podeu consultar tots els resultats de la competició aquí.