Portada > Notícies > XV CONCENTRACIÓ INTERCETD

XV CONCENTRACIÓ INTERCETD

09/05/2018

Els joves esportistes del Centre de Tecnificació de Catalunya Marta González, Hugo Ruz, Iván Valenzuela, Sergi Alcalà i Oriol Altimira van ser convocats per la Federació Espanyola per participar a la 15a concentració interCTD que es va celebrar a Huelva del 24 al 29 d'abril aprofitant la disputa del Campionat d'Europa Absolut.

L'activitat es va desenvolupar al municipi de Moguer (a 10 minuts de la ciutat de Huelva) i hi van participar fins a 48 esportistes de categoria sub15 dels centres de tecnificació de Andalusia, Astúries, Balears, Catalunya, Comunitat Valenciana, Galicia, Madrid i Pais Basc juntament amb els seus tècnics principals i altres tècnics de l'Staff de la Federació Espanyola de Bàdminton.

Durant aquest activitat, els esportistes van realitzar de 2 a 3 sesions d'entrenament dirari enfocades al treball de les modalitats de Dobles (Masculí, Femení i Mixtes) i dirigides pels tècnics internacionals Wojciech Szkudlarczyk (Polònia) i Andrew Aspinal (Regne Unit) i amb el suport dels tècnics nacionals assistents.

A més d'aquesta activitat amb els esportistes més joves del panorma nacional, el tècnic del Centre de Tecnificació de Catalunya assistent, Pau Puig, va realitzar la formació del primer clínic de dobles organitzat per la Federació Espanyola com a primer pas de cara a millorar la formació dels tècnics nacionals en aquestes modalitats.

La dura setmana de formacions i entrenaments va finalitzar amb l'assistència a les rondes finals del Campionat d'Europa que va suposar una gran experiència per tots.