Portada > Notícies > ELS ESPORTISTES CATALANS TORNEN DEL CAMPIONAT D'ESPANYA SÈNIOR AMB UNA BONA COLLITA DE MEDALLES

ELS ESPORTISTES CATALANS TORNEN DEL CAMPIONAT D'ESPANYA SÈNIOR AMB UNA BONA COLLITA DE MEDALLES

06/05/2018

D'entre tots els participants, destacada actuació per Mercè Llugany (Bellaterra) que va obtenir dues medalles d'or a les categories Individual Femení C1 i Dobles Mixte C1. Daniel García (Granollers) també va obtenir dues medalles, de plata en aquest cas, a les categories Individual Masculí A1 i Dobles Mixte A1. Glòria Latorre també va sumar una plata al Dobles Femení C1 i un bronze a l'individual femení C1. La resta de medalles catalanes van ser de bronze: Francisco Silva (Bellaterra) a l'Individual Masculí C1 i al Dobles Masculí C1, Christian Vidsteins (Terrassa) a l'Individual masculí B1, Alejandro Mir (Bellaterra) a l'individual Masculí D i l'incombustible Erling Vidstein a l'individual Masculí Supersènior+. ENHORABONA A TOTS!