Portada > Notícies > CANOVELLES S'OMPLE DE GOM A GOM AMB LA DISPUTA DE LA 11ª PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ

CANOVELLES S'OMPLE DE GOM A GOM AMB LA DISPUTA DE LA 11ª PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ

03/05/2018

Prop de 140 jugadors es van reunir el passat dissabte 28 d'abril al Pavelló Municipal Tagamanent per la disputa del Circuit Català de Canovelles. Tant les categories inferiors de sub11 a sub17 com la categoria absoluta "A" van ser TTR puntuables pel rànquing nacional. A la Categoria A, victòria per Xavier López (Viladecans) en individual masculí, el mateix Xavier va doblar triomf amb el Dobles Masculí, fent parella amb Carlos Olivar (Canovelles). A l'indivual femení, l'or va ser per Blanca Lucas (Granollers), que també va repetir amb el Dobles Mixte fent parella amb Iliass Rahmouni (Granollers). Al Dobles Femení, les vencedores van ser Assia El Hadmi i Nerea Roldos (Granollers/Canovelles).

Aquests van ser els vencedors de totes les categories disputades: