Portada > Notícies > BÀDMINTON DE GRAN NIVELL AL CAMPIONAT D'ESPANYA SUB19 I PARABÀDMINTON 2018

BÀDMINTON DE GRAN NIVELL AL CAMPIONAT D'ESPANYA SUB19 I PARABÀDMINTON 2018

CAMPIONAT D'ESPANYA S19 I PARABÀDMINTON 18'
23/04/2018

Granollers ha viscut aquest cap de setmana una competició de màxim nivell estatal. Entre els esportistes catalans, cal destacar les medalles d'or en individual femení d'Elena Andreu i en individual masculí d'Àlex Alcalà, així mateix Elena Andreu va repetir podi amb el bronze al Dobles Femení amb la seva companya Ana Carbón. Al parabàdminton, els esportistes de Granollers van sumar 2 medalles, Lluis Turró i Carles Millera van aconseguir la plata al Dobles Masculí WH1-WH2 mentre que Toul Amer Mohamed va aconseguir el bronze de la mateixa categoria fent parella amb Jorge López (Astures).

Podeu consultar tots els resultats de la competició fent click aquí.

També podeu trobar les fotografies de les finals i la cerimònia de premis, a la Galeria de Fotos

Aquests van ser els quadres d'honor de totes les categories disputades: