Portada > Notícies > TOT A PUNT PEL CAMPIONAT D'ESPANYA SUB19 I PARABÀDMINTON 2018

TOT A PUNT PEL CAMPIONAT D'ESPANYA SUB19 I PARABÀDMINTON 2018

17/04/2018

A partir del divendres 19 d'abril i fins el diumenge 22, el Pavelló Congost de Granollers serà seu d'una de les millors competicions nacionals júniors de tots els temps.

Tres grans generacions de bàdminton (1999 i 2001 en categoria masculina, i 2000 en categoria femenina) coincidiran aquesta any a la prova més important del calendari Junior que es disputa a Granollers. Fins a 9 integrants del Centre d'Alt Rendiment de Madrid i altres grans jugadors dels diversos Centres de Tecnificació es veuran les cares a la pista per decidir qui seràn els Campions estatals d'aquest any.

Per altre banda, la competició de Parabàdminton, modalitat que cada cop compta amb més adeptes al nostre pais i que serà olímpica a partir de Tokio 2020 s'iniciarà el dissabte al matí amb la disputa de les finals el diumenge. 

Podeu consultar tots els quadres i horaris fent click aquí.