Portada > Notícies > LLEIDA ACULL EL CAMPIONAT DE CATALUNYA 2018 DE LES CATEGORIES SUB17, SUB13 I SUB9

LLEIDA ACULL EL CAMPIONAT DE CATALUNYA 2018 DE LES CATEGORIES SUB17, SUB13 I SUB9

17/04/2018

El passat dissabte 14 d'abril es va tancar el cicle de Campionats de Catalunya de la present temporada amb la disputa de les categories sub17, sub13 i sub9 al Pavelló Esportiu Juanjo Garra de Lleida.

Categoria sub17:

Adrián Melero (Granollers) va destacar amb el doblet a les modalitats d'Individual Masculí, derrotant Oriol Alrimira (Granollers) a la final i al dobles mixtes fent parella amb Laura Ferriz (Granollers) vencent als seus companys Assia El Hadmi i Guillem Rodríguez (Granollers). L'individual femení va ser per Marta Gonzáez (Granollers) qui va superar Nerea Roldos (Canovelles) a la final. Al dobles Masculí Iván Valenzuela i Sergi Alcalà (Granollers) van fer valer la serva papereta de favorits i es van emportar l'or contra els seus companys de Granollers Oriol Altimira i Hugo Ruz. Per últim, al dobles Femení Assia El Hadmi i Nerea Roldós (Granollers/Canovlles) superaven Marta González i Laia Diaz (Granollers/Canovelles).

Així va quedar el quadre d'Honor de la categoria sub17:

 

Cateogoria sub13:

Jofre Comella (Granollers) i Ivet Roldós (Canovelles) també van sumar un doblet vencent al dobles mixtes contra Joana Rico i Álvaro González (Viladecans) i als seus respectius individuals. Comella va superar Eloi Ibáñez (Lleida) i Roldos a Gemma Comet (Lleida). Al dobles femení, victoria per les lleidetanes Gemma Comet i Abril Pelegrí, que van vèncer Georgina Montes i Lorena Peinado (CESIB La Garriga/Hortons) en una ajustada final. Al dobles masculí, nova medalla d'or pels jugadors del CB Lleida amb la victòria d'Eloi Ibáñez i Marc Sanz contra Xavier Cano i Marc Lacasa (Granollers/Lleida).

Així va quedar el quadre d'Honor de la categoria sub13:

Categoria sub9:

Els més petits del circuit van realitzar un Campionat de Catalunya d'altura on es van proclamar vencedors Noelia López (Granollers) i Dídac Penco (Granollers) en categoria femenina i masculina respectivament. Sotscampions van ser Laia Pla (Lleida) i Guillem Rosa (Canovelles) 

 

Podeu consultar tots els resulats de les cateogories sub9 i sub13 fent click aquí i de la categoria sub17 aquí.