Portada > Notícies > ARNAU DURAN I BLANCA LUCAS DESTAQUEN AL CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT 2018

ARNAU DURAN I BLANCA LUCAS DESTAQUEN AL CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT 2018

12/04/2018

El diumenge dia 8 d'abril es va disputar al Pavelló Congost de Granollers el Campionat de Catalunya Absolut i sub11 2018. Blanca Lucas (Granollers) i Arnau Duran (CESIB La Garriga) van obtenir un doblet vencent a les modalitats individuals i dobles. Blanca va superar a la seva germana Lara Lucas (Granollers) a la final femenina i juntes van sumar l'or al Dobles Femení contra Assia El Hadmi i Nerea Roldós (Granollers/Canovelles). Arnau, també es va imposar contra el seu germà Guillem Duran (CESIB La Garriga) a la final d'Individual Masculí i de la mateixa manera que les germanes Lucas, van fer-se amb l'or al Dobles Masculí vencent en tres sets Daniel Gracia i Carlos Olivar (Granollers/Canovelles). Al Dobles Mixtes van ser els jugadors de Canovelles Carlos Olivar i Nerea Sánchez-Arévalo qui es van coronar vencent a Abel Hernández i Elena Olmos (Bellaterra).

Pel que fa a la categoria sub11, també cal remarcar un nom propi, Àngel Monroy (Granollers) que va aconseguir doblet d'ors amb la victòria a l'Individual Masculí superant Gio Gris (CESIB La Garriga) i al dobles fent parella amb Aleix Griera (Granollers) superant Pol Plà i David Ibáñez (Lleida). A la modalitat d'Individual Femení, Joana Rico (Viladecans) es va imposar a la seva companya de club Frida Donate.

Podeu consultar tots els resultats fent click aquí.

Aquests van ser els quadres d'honor de totes les modalitats i categories disputades: