Portada > Notícies > EL BÀDMINTON CATALÀ CADA COP MÉS INTERNACIONAL

EL BÀDMINTON CATALÀ CADA COP MÉS INTERNACIONAL

03/04/2018

Durant les darreres setmanes els esportistes catalans han estat protagonistes a diverses competicions internacionals. El passat cap de setmana Marta González va participar al Victor JOT sub15 a Edegem (Bèlgica) mentre Elena Andreu, Joan Monroy i Carlos Piris disputaven l'Hellas Junior International a Sidirokastro (Grècia). La setmana anterior la mateixa Elena Andreu sumava unes brillants semifinals a l'Israel Junior a Tel Aviv.

Pel que fa a Elena Andreu, i gràcies a les semifinals sumades a Israel, actualment ocupa la posició numero 35 del rànquing internacional Junior i la posició 23 dintre de la classificació cap als Jocs Olímpics de la Joventut de Buenos Aires 2018 (27 places disponibles).

Joan Monroy i Carlos Piris que es troben encara al primer any dintre de la cateogira Junior segueixen sumant experiència dintre del circuit europeu i a Grècia van superar les dues primeres rondes de la competició (guanyant als caps de sèrie numero 6 i numero 10 de la competició) i es van enfrontar un contra l'altre a la ronda de vuitens de final amb resultat positiu per Carlos Piris que va vèncer al seu company per 21-14 i 21-12. Piris finalment va caure a quarts de final contra el finalista de la competició i primer cap de sèrie Zach Russ (Anglaerra). Al dobles masculí, Piris i Monroy van caure a segona ronda contra Sergej Lukic i Mihajlo Tomic (Sèrbia) per un ajustat 22-24 i 19-21 (els sèrbis van acabar essent els vencedors de la competició).

Marta González participava per primer cop en una competició internacional amb la Selecció Nacional sub15 al prestigiós torneig Victor JOT de Bèlgica i feia un bon paper. A l'individual femení, superava la fase de grups després de vèncer  Keryn Swan (Escòcia) oer 21-15 i 21-9 i Lina Ebert (Alemanya) per 21-9 i 21-19. Ja a la fase final superava a la segona ronda a Mirthe Van Parys (Bèlgia) per 21-19 i 21-13 i finalment cèdia a vuitens de final contra Smrithi Shirol (Anglaterra) en un ajustat duel per 21-14, 12-21 i 22-24. Al Dobles Femení, fent parella amb Amaia Torralba superaven a la primera ronda les holandeses Meerte Loos i Stefanie Nijsse per 18-21, 21-8 i 21-14 i finalment cedien contra les russes Maria Lezzhova i Elizaveta Malkova per 21-16, 15-21 i 12-21.