Portada > Notícies > BONS RESULTATS PELS ESPORTISTES CATALANS AL MÀSTER SUB15 I SUB19 DE CERDANYOLA (7*)

BONS RESULTATS PELS ESPORTISTES CATALANS AL MÀSTER SUB15 I SUB19 DE CERDANYOLA (7*)

02/04/2018

Més de 60 jugadors provinents de Astúries, País Basc, Navarra, Castella la Manxa, Andalusia, Illes Balears, Comunitat Valenciana, Illes Canàries i Catalunya van disputar durant els dies 30 de març i 1 d'abril el Màster Sub15 i sub17 de Cerdanyola organitzat pel Club Bàdminton Bellaterra. Entre els esportistes catalans, destacada actuació per Paula Molins (Granollers) que va aconseguir l'or a l'Individual Femení sub15.

Paula Molins va sumar a més una medalla de plata en Dobles Mixte sub15 juntament amb Sergi Alcalà (Granollers) . El mateix Alcalà també va pujar al segon caixó del podi amb Iván Valenzuela (Granollers) després de caure de forma molt ajustada a la final del Dobles Masculí sub15.

A la categoria sub19, dues medalles de plata sumades per Armand Rodríguez (Granollers) que va pujar al podi de l'individual Masculí sub19 i del Dobles Masculí sub19 amb Adrián Melero (Granollers).

A banda dels 5 podis sumats, també cal destacar les actuacions de Aina Urgell (Bellaterra) que va aconseguir un gran resultat arribant a la semifinal de l'Individual Femení sub15, els granollerins Oriol Altimira i Iván Valenzuela que van assolir les semifinals del quadre d'Individual Masculí sub15. La parella Oriol Altimira-Hugo Ruz (Granollers) que es va quedar a un pas de la final del Dobles Masculí sub15 i per últim Adrian Melero que també va assolir les semifinals del quadre Masculí sub19.

Aquests van ser els vencedors de totes les categories disputades: