Portada > Notícies > 1ª CONCENTRACIÓ DE SELECCIONS CATALANES 2017-2018

1ª CONCENTRACIÓ DE SELECCIONS CATALANES 2017-2018

30/03/2018

Aprofitant la Setmana Santa, els tècnica de les Selecciones Catalanes sub15 i sub17 Marc Gallardo i Pau Puig van realitzar una primera concentració preparatòria pel Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques en edat escolar que es disputarà a Cantabria del 25 al 28 de Juny.

L'objectiu d'aquesta primera concentració és començar treballar en la cohesió del grup així com fer un seguiment i avaluació de tots els jugadors que poden acabar essent titulars o reserves de les diferents seleccions.

La sessió es va desenvolupar al Centre de Tecnificació de Catalunya el dimecres 28 de març de 17.00h a 20.00h i es van treballar alguns aspectes de condició física i velocitat de cames, jocs tàctics de manteniment de volant i finalment es van realitzar una sèrie de partits per tal d'avaluar la competitivitat de tots els jugadors en les diferents modalitats i fent diverses combinacions de parelles.