Portada > Notícies > VILANOVA DEL VALLÈS CORONA ALS PRIMERS CAMPIONS DE CATALUNYA DE LA TEMPORADA.

VILANOVA DEL VALLÈS CORONA ALS PRIMERS CAMPIONS DE CATALUNYA DE LA TEMPORADA.

19/03/2018

Aquest diumenge es va disputar el Campionat de Catalunya sub15, sub19 i sènior a Vilanova del Vallès.

A la cateogoría sub15, destacada actuació per Iván Valenzuela (Granollers), amb el seu doblet a l'individual Masculí i al Dobles Masculí fent parella amb Sergi Alcalà (Granollers). Alcalà, també va doblar triomf amb el Dobles Masculí i el Dobles Mixtes, amb Paula Molins (Granollers). I per últim, la jove Marta González que va sumar dos ors més per Granollers, amb l'Individual Femení i el dobles femení amb Laia Díaz (Canovelles).

Al sub19, imponent Armand Rodríguez (Granollers) que va aconseguir l'or a l'Individual Masculí i al Dobles Masculí amb Guillem Rodríguez (Granollers). També es va fer amb la doble corona Assia El Hadmi (Granollers) amb l'Individual Femení i El Dobles Femení amb Nerea Roldos (Canovelles). Per últim, el Dobles Mixtes se'l van adjudicar Adrián Melero i Laura Ferriz.

A la categoria Senior. Dos triplets, l'aconseguit per Teresa Barberà (La Garriga) amb la victoria a l'IF-A1, el DF-A amb Silvia Gascó (Hortons) i el DX-A amb el seu company Jaume Puig (La Garriga). També va fer triplet Francisco Silva (Bellaterra) que es va endur l'IM-C1, el DM-C1 amb Juan José Pertegás (Bellaterra) i el DX-B1 amb Mercè Llugany (Bellaterra). Abel Hernández, va fer un doblet d'ors amb l'IM-B1 i el DM-B1 amb Christian Vidstein (Terrassa). I Mercè Llugany també va acompanyar l'or del DX-B1 amb l'or a l'IF-B1. Daniel Garcia (Granollers) es va imposar a l'IM-A1, Víctor Hospital a l'IM-B2, Volodymyr Kazpinskyy a l'IF-C2 i finalment Alejandro Mir es va imposar a l'IM-D.

Aquests van ser el podis de totes les categories disputades: