Portada > Notícies > EL CIRCUIT CATALÀ VIU LA SEVA 9ª PROVA A VILANOVA DEL VALLÈS

EL CIRCUIT CATALÀ VIU LA SEVA 9ª PROVA A VILANOVA DEL VALLÈS

19/02/2018

Els dies 17 i 18 de febrer prop de 120 jugadors es van citar a Vilanova del Vallès per disputar el 9è Circuit Català de la temporada. D'entre totes les categories disputades, la "A" va ser TTR Absolut i per tant puntuable pel rànquing nacional. Els guanyador van ser Blanca Lucas (Granollers) per partida doble, amb l'or a l'Individual Femení i al Dobles Femení amb la seva germana Lara Lucas (Granollers). El Dobles Mixte va ser per la parella Carlos Olivar y Nerea Sánchez-Arévalo (Canovelles) mentre que el Dobles Masculí se'l van agenciar Guillem Duran i Bernat Amaya (La Garriga i Granollers) i l'Individual Masculí Armand Rodríguez (Granollers).

Aquests van ser el vencedors de totes les categories disputades: