Portada > Notícies > JORNADES TÈCNIQUES A LA PROVÍNCIA DE LLEIDA

JORNADES TÈCNIQUES A LA PROVÍNCIA DE LLEIDA

07/02/2018

La Federació Catalana de Bàdminton va organitzar els dies 26 i 29 de gener unes jornades tècniques a diversos punts de la província de Lleida. Les jornades van ser dirigides pel tècnic de la Federació Catalana Eduard Mateos que es va desplaçar a la Vall d'Aran i a Tremp.

El divendres 26, es va realitzar una sessió tècnica "Millor Bàdminton" al grup de jugadors s17 i s19 del Club Badminton Vall d'Aran. La sessió es va portar a terme a la Sala Polivalent de Vielha i va comptar alb la col·laboració de José Antonio Moreno, tècnic responsable del Club.

El dilluns 29 de gener, va ser l'Associació Esportiva Escolar IES Tremp qui va rebre la visita del tècnic al Pavelló del Juncar. Un cop més, l'objectiu va ser la introducció del programa tècnic "Millor Bàdminton" i la jornada va comptar amb la participació de gairebé tots els jugadors del club i amb la col·laboració del tècnic local Carlos Rodrigo.

Amb aquestes jornades, la Federació continua amb el seu projecte de seguir extenent els ajuts tècnics als clubs que ho necessiten o en casos així, que tenen dificultats per poder participar en altres activitats d'aquests tipus per motius geográfics.