Portada > Notícies > GRANS RESULTATS PELS ESPORTISTES CATALANS ALS MÀSTERS DE HUESCA Y LIENCRES

GRANS RESULTATS PELS ESPORTISTES CATALANS ALS MÀSTERS DE HUESCA Y LIENCRES

29/01/2018

Aquest passat cap de setmana s'han disputat el Màster Absolut de Huesca y el Màster sub19 de Liencres amb destacada participació catalana. A Huesca es van sumar 3 ors y 1 plata, per part de Blanca Lucas, Lara Lucas, Marc Gallardo i Bernat Amaya (Granollers) i a Liencres 1 or i 1 bronze de la mà d'Armand Rodríguez (Granollers)

Els Absoluts es van desplaçar a la capital d'Osca per disputar el Màster Absolut (8*). Destacada actuació per Blanca Lucas que va obtenir el doblet gràcies a la victòria al Dobles Femení amb la seva germana Lara Lucas i la victòria a la final contra la mateixa Lara Lucas (final catalana).

Per altre banda, Marc Gallardo y Bernat Amaya van aconseguir la seva primera gran victòria en un Màster Absolut i d'aquesta forma van sumar el tercer or de la delegació catalana.

A l'individual masculí, Bernat Amaya aconseguía uns quarts de final on va caure contra el vencedor de la competició Manuel Brea (A Estrada).

 

Armand Rodríguez per la seva part es va desplaçar a Liencres (Cantabria) per disputar un Màster sub19. Rodríguez es va emportar la medalla d'or a l'individual Masculí sense cedir un sol set i vencent a la final a Vicente Gazquez (Oviedo) per 21-11 i 21-17. Al dobles mixte, va sumar unes semifinals amb la seva companya Noelia Gestoso (A Estrada) caient contra els actuals campions d'Espanya Andrés Martín y Paula López (Bianconero y Sierra de Madrid).