Portada > Notícies > EL BÀDMINTON CATALÀ CADA COP MÉS INTERNACIONAL

EL BÀDMINTON CATALÀ CADA COP MÉS INTERNACIONAL

25/01/2018

La passada setmana una important representació catalana va participar a les competicions internacionals de Polònia (Júnior) i Suècia (Absolut). Carlos Piris, Joan Monroy i Elena Andreu van formar part del combinat nacional Júnior que es va desplaçar a Przemyzl per disputar el Polish Junior 2018, mentre que Àlex Alcalà va disputar al Swedish Open 2018 a la localitat sueca de Lund, on va participar com a tècnic responsable del combinat absolut, Pau Puig.

Al Polish Junior, destacada actuació de la dupla Monroy-Piris que van sumar uns importants quarts de final (on van caure contra els finalistes txecs i caps de sèrie numero 2, Klemen Lesnicar i Domen Lonzaric). Per la seva part Piris va superar fins a tres rondes del quadre individual per sumar uns vuitens de final on va cedir contra l'aleman Lucas Resch en 3 ajustats sets.

Elena Andreu per la seva part va tenir mala sort al quadre i tot i partir com a sisena favorita, va creuar a segona ronda contra la jugadora japonesa Miu Nirasawa i va cedir en 2 ajustats sets. Andreu que actualment ocupa la posició 29 al rànquig mundial júnior, segueix d'aquesta manera en plena lluita per la classificació dels Jocs Olímpics de la Juventut de Buenos Aires 2018.

Sense temps per descansar, els 3 esportistes catalans, es desplaçaran aquesta setmana a Uppsala, Suècia per disputar el Swedish Junior 2018.

 

Àlex Alcalà, que des l'inici d'aquest 2018 ja és jugador absolut, es va desplaçar amb la selecció absoluta a Lund, Suècia per disputar el Swedis Open on partía des del quadre de prèvia i va aconseguir sumar una victòria en vèncer al jugador local Emil Hasselberg en 2 sets i finalment caure en tres ajustats sets contra el també suec Douglas Lidman de forma molt ajustada al tercer set.

Aquesta setmana, Alcalà es desplçada a Islandia per disputar l'Iceland International 2018 amb l'objectiu de seguir sumant experiència en competició internacional.