Portada > Notícies > ELS JUGADORS CATALANS COPEN LA MAJORIA DELS PODIS AL MÀSTER ABSOLUT I MINI-BÀDMINTON DE GRANOLLERS

ELS JUGADORS CATALANS COPEN LA MAJORIA DELS PODIS AL MÀSTER ABSOLUT I MINI-BÀDMINTON DE GRANOLLERS

16/01/2018

Durant els dies 13 i 14 de gener, el Pavelló Municipal del Congost va acollir el Màster Absolut i Mini-bàdminton de Granollers amb una destacada actuació per part dels jugadors catalans participants on van destacar les medalles d'or d'Elena Andreu (CB Estrada) a l'Individual Femení, Blanca i Lara Lucas (Granollers) al Dobles Femení i Marc Gallardo/Laia Oset (Granollers/Pitiús) al Dobles Mixte.

A banda de les medalles d'or, Àlex Alcalà (Pitiús) va aconseguir la plata a l'Individual Masculí i Elena Andreu va sumar una plata al Dobles Femení amb la seva companya Ana Carbón. Al Dobles Mixte el jugadors de Canovelles Carlos Olivar i Nerea Sánchez-Arévalo també van obtenir la medalla de plata.

Els germans Arnau Duran i Guillem Duran (La Garriga) van sumar unes semifinals cadascú a l'Individual Masculí, i la parella Marc Gallardo i Bernat Amaya (Granollers) va fer el mateix al Dobles Masculí.

A la categoria sub11, ple de podis catalans. Angel Monroy (Granollers) va aconseguir el doblet amb la victòria a l'Individual Masculí s11 enfront David Riba (Viladecans) i al Dobles s11 amb el seu company Aleix Griera en vèncer a Joana Rico i David Riba (Viladecans). A l'Individual Femení s11, Joana Rico (Viladecans) es va emportar l'or per davant de Silvia Muñoz (Granollers).

 

Enllaços streaming Jornada Diumenge:

- Diumenge 1: https://www.facebook.com/badgranollers/videos/884202365081148/

- Diumenge 2: https://www.facebook.com/badgranollers/videos/884226888412029/ 

 

Aquest Màster Absolut i Mini-bàdminton de Granollers 6* ha estat organitzat per la Associació Granollers Esportiva i la Federació Catalana de Bàdminton juntament amb la Federació Espanyola de Bàdminton i ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Granollers, la Generalitat de Catalunya, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), el Consejo Superior de Deportes (CSD), Babolat, TF7 Sport i Rehabsport, així com LaLiga4Sports i Iberdrola, patrocinadors de la Federació Espanyola de Bàdminton