Portada > Notícies > LA COMPETICIÓ CATALANA POSA PUNT I FINAL AL 2017 AMB LA DISPUTA DEL TTR DE GRANOLLERS

LA COMPETICIÓ CATALANA POSA PUNT I FINAL AL 2017 AMB LA DISPUTA DEL TTR DE GRANOLLERS

25/12/2017

El 23 de desembre es va disputar a Granollers el TTR de Nadal que tanca la competició federada del 2017. En aquesta edició es van disputar les categories s9, s11, s13, s15, s17 i Absoluta (totes elles puntuables pel rànquing nacional a excepció de la categoria s9). A la categoria "A" un cop més destacada actuació per Blanca Lucas (Granollers) que es va emportar l'individual femení i el dobles femení, fent parella amb Lara Lucas (Granollers). L'individual Masculí va tenir un clar dominador, que va ser un cop més Arnau Duran (La Garriga). Al Dobles Masculí els vencedors van ser Marc Gallardo i Bernat Amaya (Granollers) i al Dobles Mixte Cristina Poy i Iván Villanueva (Granollers i Oviedo).