Portada > Notícies > SESSIÓ TÈCNICA A LLEIDA

SESSIÓ TÈCNICA A LLEIDA

06/12/2017

El passat dilluns 27 de novembre el tècnic de la Federació Catalana Pau Puig, es va desplaçar a Lleida per tal de realitzar una visita de control a la nova zona de tecnificació que s'ha creat amb la Delegació de Lleida i fer una sessió tècnica oberta a tots els jugadors dels clubs de la província a l'INEFC de Lleida.

El grup de desenvolupament de Lleida, està integrat per 10 jugadors de categories sub11 a sub15 dirigits per Robert Sánchez. L'objectiu d'aquesta activitat és, poder garantir que els jugadors joves de Lleida puguin tenir un desenvolupament tècnic adequat de forma estable i estructurada gràcies a la feina dels tècnics de la zona i amb l'ajut i la coordinació per part dels tècnics de la Federació.

Per altra banda, a la sessió tècnica duta a terme a l'INEFC de Lleida hi van assistir una vintena de jugadors dels clubs de Lleida i INEF Lleida tenint com a objectiu, seguir millorant i treballant els aspectes tècnics del bàdminton, i en aquesta ocasió concreta es va realitzar una sessió de com orientar el volant en diferents situacions del joc.