Portada > Notícies > NOMBROSA PARTICIPACIÓ AL CIRCUIT CATALÀ DE GRANOLLERS II

NOMBROSA PARTICIPACIÓ AL CIRCUIT CATALÀ DE GRANOLLERS II

28/11/2017

Més de 200 jugadors es van citar el passat cap de setmana al Pavelló Congost de Granollers per disputar la 5ª prova del Circuit Català, que a més va ser TTR (Puntuable pel rànquing nacional) a les categories s11, s13, s15, s17 i Absolut. A la categoria "A" destacada actuació per Arnau Duran (La Garriga) que es va emportar l'or en Individual Masculí i en Dobles Masculí fent parella amb el seu germà Guillem Duran. A l'individual femení, mateix guió per Blanca Lucas (Granollers), que va fer doblet d'ors amb l'individual femení i el dobles femení amb la seva germana Lara Lucas. Al dobles mixtes, victòria per Carlos Olivar i Nerea Sánchez-Arévalo (Canovelles).

Aquests van ser els vencedors i finalistes de totes les categories disputades: