Portada > Notícies > ELENA ANDREU CONTINUA EL SEU CAMÍ CAP A LA CLASSIFICACIÓ PELS JOCS OLÍMPICS DE LA JOVENTUT DE 2018

ELENA ANDREU CONTINUA EL SEU CAMÍ CAP A LA CLASSIFICACIÓ PELS JOCS OLÍMPICS DE LA JOVENTUT DE 2018

22/11/2017

La jugadora catalana que actualment entrena al Centre de Tecnificació de Galícia, continua amb el seu programa de competició internacional amb l'objectiu d'aconseguir la classificació pels Jocs Olímpics de la Joventut que es celebren a Buenos Aires (Argentina) a l'octubre de 2018.

Andreu, que el passat octubre va disputar el Campionat d'Europa Junior a Indonesia amb la selecció espanyola, ha disputat en el darrer mes els internacionals Juniors d'Eslovenia (on va obtenir uns quarts de final en individual femení i dobles femení amb la seva companay Ana Carbón) i República Txeca (amb un magnífic bronze a dobles femení i una segona ronda a l'individual femení).

La jugadora catalana actualment ocupa la posició 53 del rànquing mundial junior en individual femení, i la posició 81 en dobles femení tot i que a partir de l'1 de gener, data en que les jugadores juniors de segon anys desapareixeran del rànquing per passar a categoría absoluta aquestes posicions milloraran substancialment. 

Per acabar aquest any, Andreu participarà als internacionals junior de Portugal (de l'1 al 3 de desembre) i Estonia (del 8 al 10 de desembre) en aquesta darrera cita, anirà acompanyada pel tècnic de la Federació Catalana, Pau Puig designat per la Federació Espanyola.