Portada > Notícies > 2ª JORNADA "MILLOR BÀDMINTON" I "SE BUSCA CAMPEÓN"

2ª JORNADA "MILLOR BÀDMINTON" I "SE BUSCA CAMPEÓN"

07/11/2017

El passat dissabte 4 de novembre es va portar a terme la segona jornada "Millor Bàdminton" i "Se Busca Campeón" de la temporada al Pavelló Municipal Tagamanent e Canovelles.

Aquesta concentració va comptar amb esportistes de categories sub11 i sub13 dels clubs de Bellaterra, Canovelles i Granollers, i tècnics dels clubs de Canovelles, Granollers i El Vendrell sota la direcció de Marc Gallardo, actual coordinador territorial del programa SBC.

En aquesta jornada, els esportistes convocats van poder treballar la tècnica i la tàctica dels nivelles groc i verd SBC a través d'exercicis de multivolants, drills i secuencies així com fer treballs de coordinació bàsica i específica i alguns partits.