Portada > Notícies > CURS ÀRBITRE DE PISTA A BELLATERRA

CURS ÀRBITRE DE PISTA A BELLATERRA

06/10/2017

Un any més, el Club Bàdminton Bellaterra va organitzar un curs d'àrbitre de pista. El curs es va desenvolupar a les instal·lacions de la Universitat Autònoma de Barcelona, a Bellaterra, del 22 al 24 de setembre, i va ser impartit per Francesc Pi.

El curs, va comptar amb 7 alumnes, provinents dels clubs de Hortons, Canovelles, El Vendrell, Blanes i Granollers.

Aquest curs, va ser impartit amb el nou pla formatiu del CNAB (Col·lègi Nacional d'Àrbitres de Bàdminton) com a curs de Nivell I. Aquest curs té una durada de 16 hores teòriques i 24 partits de pràctiques, i permet als cursillistes que el superen tant a la seva part teòrica com a la seva part pràctica, arbitrar a totes les competicions territorials i a les competicions nacionals fins a la categoria sub17.