Portada > Notícies > EL CAMPUS D'ESTIU DE LA FEDERACIÓ CATALANA TANCA LA SEVA EDICIÓ MÉS INTERNACIONAL

EL CAMPUS D'ESTIU DE LA FEDERACIÓ CATALANA TANCA LA SEVA EDICIÓ MÉS INTERNACIONAL

10/07/2017

Un total de 48 esportistes han pogut gaudir d'aquesta activitat que tanca la temporada 2016-2017. En aquesta edició s'ha pogut gaudir de l'assistència de 12 participants xinesos, 10 jugadors i 2 tècnics (un d'ells Zhu Min, qui va ser tècnic del Centre de Tecnificació ja fa 8 temporades).

Pau Puig, actual tècnic del Centre de Tecnificació, repetia com a director del Campus en aquesta edició 2017 i comptava amb el suport de l'equip tècnic format per Blanca Lucas, Lara Lucas, Sara Castro, Daniel Garcia, Marc Gallardo, Robert Sànchez, Bernat Amaya i els dos tècnics xinsesos Zhu Min i Zhou Wei.

A banda del nivell tècnic mostrat en aquesta edició, tots els seus participants s'han pogut nutrir d'aquesta relació internacional i cultural que ha fet encara més especial aquest Campus.

Entre els jugadors asistents, força diversitat de procedencia: Lleida, Barcelona, La Garriga, Sant Llorenç d'Hortons, Cerdanyola del Vallès i fins i tot Binèfar (Osca). Els jugadors xinesos per la seva part, han vingut del "Future Star Badminton Club" de la ciutat de Cheng Du (provincia de Sichuan).

Podeu consultar tota la galeria de fotos fent clic aquí.