Portada > Notícies > ÀLEX ALCALÀ I ELENA ANDREU CONVOCATS PER DISPUTAR EL MUNDIAL JÚNIOR 2017 A INDONÈSIA

ÀLEX ALCALÀ I ELENA ANDREU CONVOCATS PER DISPUTAR EL MUNDIAL JÚNIOR 2017 A INDONÈSIA

10/07/2017

Els esportistes catalans Àlex Alcalà, actual integrant del CARD Joaquín Blume de Madrid, i Elena Andreu, del Centre de Tecnificació de Galícia, han estat convocats amb la Selecció Nacional Sub19 per disputar el Mundial Júnior que tindrà lloc a Yogyakarta (Indonèsia) el proper mes de novembre

D'aquesta manera, els dos joves jugadors repetiran experiència disputant la prova de màxim prestigi internacional en categoria júnior. Els dos ja van tenir l'oportunitat de disputar el mundia de Bilbao 2016, i en aquest cop disputaran tant la competició individual com la competició per equips al país asiàtic.

Enhorabona als dos!