Portada > Notícies > PAU PUIG OBTÉ LA TITULACIÓ DE TUTOR COACH LEVEL II DE LA "BADMINTON WORLD FEDERATION"

PAU PUIG OBTÉ LA TITULACIÓ DE TUTOR COACH LEVEL II DE LA "BADMINTON WORLD FEDERATION"

25/06/2017

El tècnic del Centre de Tecnificació de Catalunya Pau Puig es va desplaçar a Amberes (Bèlgica) del 15 al 18 de juny per realitzar el curs de de formador de tècnics (Tutor) de Nivell 2 de la BWF (Badminton World Federation). El Curs es va desenvolupar a les instal·lacions "Leonardo Lyceum Topsports Center" un centre d'alt rendiment esportiu de nova construcció a la part nord de Bèlgica.

En aquest nou pas formatiu, Pau Puig va haver de demosrar juntament amb altres 10 tècnics de Bèlgica, França, Suècia, República Txeca i Grècia, els seus coneixements tècnics i les seves aptituts per impartir formacions.

Durant els 3 dies de curs, els tècnics que s'enfrontaven a aquest repte van haver de superar fins a 7 petites proves que van anar des de fer una planificació anual d'un esportista fins a desenvolupar petites sessions tècniques, tàctiques o preparar presentacions teòriques dels materials didàctics dels qe disposa la Federació Internacional de Bàdminton.

Un cop superades totes les tasques, Puig va obtenir la distinció de Coach Level II - Tutor, una certificació que nomès posseeixen 5 tècnics a Espanya i 40 tècnics arreu d'Europa. A més converteix a Puig en un dels unics 4 tècnics espanyols que disposen de la màxima certificació "Shuttle Time" (Trainer) i les certifiacions de Tutor nivell I i nivell II.