Portada > Notícies > LES SELECCIONES CATALANES SUB15 I SUB17 TANQUEN EL CAMPIONAT D'ESPANYA DE SELECCIONS AMB LA 7ª POSICIÓ

LES SELECCIONES CATALANES SUB15 I SUB17 TANQUEN EL CAMPIONAT D'ESPANYA DE SELECCIONS AMB LA 7ª POSICIÓ

23/06/2017

Els equips que es van desplaçar a Cartagena del 19 al 22 de juny per disputar aquesta tradicional competició a les categories sub15 i sub19 van obtenir la 7ena posició. Les victòries van ser per Astúries (sub15) i Galicia (sub17) amb una destacada actuació d'Elena Andreu, que va obtenir el Titol de "MVP Iberdrola" de la Competició (11 victòries en 11 partits disputats).

A la categoria sub17, la Selecció de Catalunya estava enquadrarda al grup D, amb les seleccions de Castella Lleó, La Rioja i Aragó. Els Catalans van accedir a quarts de final com a primers de grup després de vencer per 5-2 a Castella Lleó (segona classificada), 7-0 a La Rioja i 5-2 a Aragó. Ja a cuarts de final, el sorteig va deparar un difícil enfrontament contra Comunitat Valenciana (medalla de plata de la competició), els catalans no van poder contra els valencians i van cedir per 2-4. A la disputa del 5è al 8è lloc, la selecció va caure contra Andalusia per 2-4 i finalment va obtenir la victòria contra Castella Lleó per 4-1 certificant d'aquesta manera la 7ena posició.

A la categoria sub15, la Selecció catalana tenia un dur enfrontament a la fase de grups contra Madrid (2-5). Amb les victòries per 5-2 contra Cantabria i 7-0 contra Murcia, els catalans van obtenir el pas a quarts de final com a segons de grup, però de nou un dur enfrontament contra la Selecció de les Illes Balears (posterior segona classificada de la competició) els va apartar de la lluita per les medalles. Després de una ajustada derrota contra Andalusia (3-4) els sub15 també van certificar la 7ena posició vencent a Extremadura per un contundent 4-0.

La jugadora Catalana Elena Andreu va ser escollida millor jugadora de la competició després de vèncer els seus 11 partits disputats sense cedir ni un sol set i ajudant d'aquesta manera a la Selecció Gallega a obtenir l'or amb molta solvència.