Portada > Notícies > LES SELECCIONS CATALANES ES POSEN A PUNT PEL CAMPIONAT D'ESPANYA DE SELECCIONS AUTONÒMIQUES

LES SELECCIONS CATALANES ES POSEN A PUNT PEL CAMPIONAT D'ESPANYA DE SELECCIONS AUTONÒMIQUES

14/06/2017

El dimecres dia 7 i el dimarts 13 de juny es van realitzar dues sessions d'entrenament amb les Seleccions Catalanes sub15 i sub17 que es desplaçaran a Cartagena (Múrcia) del 19 al 22 per disputar el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques en Edat Escolar.

Els entrenaments, van ser dirigits pels tècnics de la Federació responsables de les seleccions Pau Puig i Marc Gallardo que van comptar alb l'ajuda dels tècnics de suport Robert Sánchez i Bernat Amaya.

Aquestes activitats que es van desenvolupar a la seu del Centre de Tecnificació de Catalunya de 18:00h a 21:00h els dos dies van tenir com a objectiu principal el treball tècnic de la qualitat de colpeig dels jugadors i en segon lloc, provar les diferents combinacions i parelles que poden ser utilitzades a les diferents alineacions.