Portada > Notícies > PLATJA D'ARO POSA EL PUNT I FINAL AL CIRCUIT CATALÀ DE LA TEMPORADA 16-17

PLATJA D'ARO POSA EL PUNT I FINAL AL CIRCUIT CATALÀ DE LA TEMPORADA 16-17

12/06/2017

Un any més i entre un gran ambient el Club Bàdminton Platja d'Aro ha organitzat la darrera prova del Circuit Català (la 17ena d'aquesta temporada) que posa el punt i final a la competició del Circuit Català 2016-2017. A la categoria "A", van destacar Adrián Márquez (Recreativo IES La Orden) i Marion Vernay (Narbonnais) amb l'or a l'individual Masculí i Femení respectivament. Marc Gallardo i Sergio Rodríguez (Granollers/Canovelles) al Dobles Masculí i Paula Molins i Marta González (Granollers) al Dobles Femení i Ludovic Aumjaud i Marion Vernay (Narbonnais) al Dobles Mixte.

Vídeo de la competició de Costa Brava Digital:

http://costabravadigital.cat/index.php/castell-platja-d-aro/278-actualitat-i/106352-platja-d-aro-tanca-el-circuit-catala-de-badminton 

Aquests van ser els vencedors de totes les categories: