Portada > Notícies > FINALITZA EL CURS DE TÈCNIC NIVELL I - COACH LEVEL I DE L'INEFC DE LLEIDA

FINALITZA EL CURS DE TÈCNIC NIVELL I - COACH LEVEL I DE L'INEFC DE LLEIDA

02/06/2017

Durant el mes d'abril es va portar a terme el Curs de Tècnic de Nivell I i Coach Level I per alumnes de l'INEFC de Lleida. El curs va ser dirigit per Pau Puig i impartit pels tècnics de la Federació Pau Puig i Eduard Mateos. Gràcies a l'acord de la Escola Catalana de l'Esport, l'INEFC de Lleida i la Federació Catalana de Bàdminton el alumnes del curs ja poden iniciar el seu període de pràctiques un cop superat el Bloc Específic de la formació.

El curs va comptar amb la participació de 6 alumnes, tots ells estudiants del Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport de 2n, 3er i 4rt curs, que gràcies a la col·laboració del Centre Universitari amb l'Escola Catalana van poder val·lidar les parts introductòries del Bloc Específic (amb les matèries de bàdminton que es cursen durant els estudis) i també el Bloc Comú del mateix curs.

Un cop superades les àrees de Desenvolupament Professional i Formació Tecnico-Tàctica, han pogut finalitzar el Bloc Espcífic i la certificació internacional Coach Level I. Per poder finalitzar del tot la formació Nacional del Nivell I, ara hauran de realitzar les pertinents 150 hores de pràctiques.

El curs es va desenvolupar integrament a les instal·lacions de la Caparrella de l'INEFC Lleida al llarg de 6 dies durant el mes d'abril.