Portada > Notícies > JOAN MONROY I CARLOS PIRIS CAMPIONS D'ESPANYA SUB17

JOAN MONROY I CARLOS PIRIS CAMPIONS D'ESPANYA SUB17

29/05/2017

Els jugadors catalans Joan Monroy i Carlos Piris es van proclamar Campions d'Espanya sub17 a la modalitat de Dobles Masculí el passat cap de setmana a Xàtiva (València) demostrant un cop més el seu gran estat de forma. La jugadora catalana Elena Andreu (actual jugadora del Centre de Tecnificació de Galícia) va aconseguir un brillant doblet en imposar-se a l'individual Femení i al Dobles Femení.

Monroy i Piris segueixen sumant èxits, i en aquest cas s'han emportat el títol nacional que l'any passat se'ls va escapar amb molta solvència. Després de vèncer a la primera ronda als gallecs Antonio Iglesias i Samuel Varela per 21-11 i 21-15, van superar als quarts de final als madrilenys Tomás Toledano i Ernesto Baschwitz (contra qui l'any passat els van caure a la final del Campionat d'Espanya sub15). Piris i Monroy no van donar opcions als seus rivals imposant-se 21-13 i 21-16 i assegurant-se d'aquesta forma una medalla. Ja a les semifinals, nou repte contra els gallecs i també favorits Miguel Sanluis i Enrique Rodríguez a qui van superar 21-19 i 21-13. Havent superat a dos de les parelles favorites al títol a les rondes prèvies, els dos jugadors granollerins sabien que si jugaven al seu màxim nivell sense cometre errades el títol estava a les seves mans i així ho van fer, a la final no van donar opcions als caps de sèrie numero 2 de la competició Martín Barbado i Sergio Vidal (Athlos, Galícia) guanyant 21-14 i 21-13.

També va participar al Dobles Masculí, el jugador de Bellaterra Guillem Pallarès, fent parella amb Mario Garcia (Estella), però no va poder superar la primera ronda en caure de forma molt ajustada davant Juan Llopis i Lorenzo Adell (Teulada/San Fernando València) per 21-13 i 19-21.

A la modalitat individual masculí no van tenir tanta sort els nostres representants. Eduardo Martínez (Bellaterra) va caure en una ajustada primera ronda contra Oscar Quiñones (Teulada) per 21-17, 12-21 i 16-21. Guillem Pallarès (Bellaterra) també va caure a la primera ronda contra Sergio Vidal (Athlos) per 9-21 i 12-21. Joan Monroy, va accedir a la tercera ronda del quadre superant a Francisco Jesús Belmonte (3KAN Bàdminton) però a vuiens de final va caure davant Alvaro Leal (Oviedo), tercer cap de sèrie de la competició, per un ajustat 27-25, 19-21 i 17-21. Carlos Piris per la seva banda si que va superar la ronda de vuitens de final guanyant a Jorge Gálvez (Oviedo) per 21-19 i 21-13 i topant-se a quarts de final amb Tomás Toledano. En aquesta ocasió Piris no va poder repetir el resultat de la setmana passada on va vèncer a Toledano a la final de l'Internacional de Croàcia, i va caure per 13-21 i 6-21 perdent l'opció de medalla.

A les modalitats femenines, Assia El Hadmi i Marina Buján van obtenir una primera i una segona ronda respectivament a l'individual femení caient contra Maria Martínez (Aldapeta) per 7-21 i 10-21 i contra Maria Navarro (Caser Clear Madrid) per 6-21 i 19-21. Al dobles femení les dues joves jugadores van caure contra les andaluses del CB Rute Maria de la O Pérez i Andrea Gómez per 22-24 i 9-21. 

Qui va destacar entre les noies va ser Elena Andreu, la jugadora formada al Centre de Tecnificació de Catalunya que aquesta temporada milita al Centre de Galicia va aconseguir el doblet femení amb la seva victòria contra Nerea Diaz (Aldapeta) 21-14 i 22-20 a l'individual femení i contra Laura Chillón i Ainoa Cuervas (Benalmádena) per 21-16 i 21-13 al Dobles Femení fent parella amb la gallega Ana Carbón.