Portada > Notícies > CONCENTRACIÓ INTERTERRITORIAL "SE BUSCA CAMPEÓN" A CATALUNYA

CONCENTRACIÓ INTERTERRITORIAL "SE BUSCA CAMPEÓN" A CATALUNYA

22/05/2017

Durant els dies 19, 20 i 21 de maig, el Pavelló Municipal del Congost va acollir la concentració Interterritorial "Se Busca Campeón" que va aplegar a 36 jugadors i 19 tècnics de les Comunitats Autònomes de País Basc, La Rioja, Navarra, Aragó, Illes Balears i Catalunya.

Aquesta activitat, organitzada per la Federació Catalana de Bàdminton amb la col·laboració de la Federació Espanyola de Bàdminton va ser una nova oportunitat pels tècnics i els joves jugadors de categories sub11 i sub13 de seguir desenvolupant la seva tècnica i establir nous vincles per compartir coneixements i metodologies de treball.

A la concentració van participar els Coordinadors Territorials de cada comunitat, el Coordinador Nacional del programa "Se Busca Campeón" i tècnics de les diferents comunitats que van fer d'aquesta activitat un èxit rotund.

Per part de Catalunya, els jugadors que havien obtingut la seva classificació van ser Jofre Comella (Hortons), Hugo Ruz, Marta González, Nico Andrade, Pol Altimira (Granollers) i Ivet Roldos (Canovelles) i a l'activitat van participar Pau Puig (Coordinador Territorial de Catalunya). Marc Gallardo, Bernat Amaya, Armand Rodríguez i Sergio González (Granollers), Carlos Olivar (Canovelles).