Portada > Notícies > BLANCA LUCAS I JOFRE COMELLA ES PENGEN UN BRONZE I UNA PLATA AL CAMPIONAT D'ESPANYA ABSOLUT I SUB11 DE RONDA

BLANCA LUCAS I JOFRE COMELLA ES PENGEN UN BRONZE I UNA PLATA AL CAMPIONAT D'ESPANYA ABSOLUT I SUB11 DE RONDA

08/05/2017

La localitat malaguenya de Ronda va acollir el 5 al 7 de maig el Campionat d'Espanya Absolut i Sub-11 (Minibàdminton). Entre tots els participants catalans, destacada actuació per Blanca Lucas (Granollers), que va obtenir el bronze a l'individual Femení Absolut i Jofre Comella (Hortons) que es va emportar el sots-campionat a l'individual Masculí Sub-11.

A la competició Absoluta, a banda de la semifinalista Blanca Lucas, que va cedir contra Manuela Diaz (Arjonilla) al partit que donava dret a disputar la final, també van participar Lara Lucas (Granollers) que va aconseguir uns quarts de final a l'Indiviudal Femení, caient contra Laura Samaniego (Rinconada). Les germanes Lucas, també van sumar uns quarts de final al Dobles Femení, caient contra les finalistes Laia Oset o Lorena Usle (Pitiüs/Oviedo) . Marc Gallardo (Granollers) i Arnau Duran també van aconsseguir els quarts de final al Dobles Masculí, on es van topar amb Alejandro Toro i Javier Sánchez (Benalmádena/Rinconada).

El mateix Arnau, va sumar una segona ronda a l'individual Masculí, on va disputar un dels millors partits de la competición contra l'internacional Espanyol Enrique Peñalver. El jugador vallesà va fer una gran demostració del seu joc i finalment va caure en 3 sets contra l'actual 165º del rànquing mundial. Guillem Duran (La Garriga) també va sumar una segona ronda al quadre masculí caient contra Víctor Alcaide (Torrejón). Menys sort van tenir al quadre del mixte Guillem Duran i la seva companya Ariadna Gallardo on van caure a la primera ronda contra Ángel Sánchez i Lucia Garcia (Universidad de Valladolid).

Després d'aquesta competició, el calendari nacional en porta al Campionat d'Espanya sub15, que es disputarà el proper cap de setmana a Oviedo i comptarà amb una nombrosa representació catalana.