Portada > Notícies > JOAN MONROY I CARLOS PIRIS ACARICIEN EL PODI AL VICTOR JOT BÈLGICA

JOAN MONROY I CARLOS PIRIS ACARICIEN EL PODI AL VICTOR JOT BÈLGICA

24/04/2017

Els esportistes catalans Joan Monroy i Carlos Piris es van desplaçar amb la Selecció Nacional sub17 a un dels torneigs amb més tradició del continent, el Victor Junior Olve Tournament (JOT) 2017, celebrat a Edegem (Bèlgica) del 15 al 17 d'abril. La parella catalana, va caure als quarts de final per un ajustat 21-23, 21-14 i 20-22 contra els francesos Vincent Macalou i Martin Ouazzen.

Monroy i Piris van participar juntament amb els seus companys del Centre d'Alt Rendiment de Madrid Tomàs Toledano, Ernesto Baschwitz i Marc Cardona sota la direcció de Pau Puig, tècnic designat per la Federació Espanyola com a responsable de l'activitat.

Monroy i Piris van aconseguir el resultat més destacat de la delegació nacional a la modalitat de dobles masculí, acariciant les semifinals en caure de forma molt ajustada contra els posteriors finalistes Vincent Macalou i Martin Ouazzen (Fraça).

A la modalitat individual, Monroy es va despedir de la competició a la primera ronda, després de cedir en 3 ajustats sets contra el cap de sèrie numero 2 de la competició, Iliyan Stoynov (Bulgaria) per 18-21, 21-12 i 16-21. Piris per la seva banda, va superar a la primera ronda a Michael Pritchard (Gales) per un doble 21-11, però no va poder superar a la segona a Jack Taylor (Anglaterra), 19-21 i 19-21.

Finalment, la competició va ser testimoni de una gran final espanyola entre Tomás Toledano i Marc Cardona, que es va decantar de forma ajustada per aquest darrer 17-21, 21-17 i 21-18. Aquests resultats demostren que els esportistes espanyols, comencen a ser referència continental a la categoria. 

Podeu consultar els resultats de la competició aquí.