Portada > Notícies > BONA ACTUACIÓ DE BERNAT AMAYA AL CAMPIONAT D'EUROPA JÚNIOR

BONA ACTUACIÓ DE BERNAT AMAYA AL CAMPIONAT D'EUROPA JÚNIOR

20/04/2017

El jugador català, va prendre part de la màxima competició continental júnior que es va disputar a Mulhouse (França) del 7 al 16 d'abril. Amaya va participar a la competició per equips, on la selecció espanyola va tocar amb els dits la classificació pels quarts de final després de quedar en segona posició al grup 6 per darrera d'Holanda, i també va participar a la competició individual, a la modalitat de Dobles Masculí amb el seu company madrileny Pablo Alfayate, caient a segona ronda contra els posteriors Campions d'Europa.

A la competició per equips, Amaya va jugar els partits de Dobles Masculí dels encontres que la selecció va disputar contra Escòcia, on va caure enfront als germans Matthew i Christopher Grimley (referents europeus en dobles masculí). Tot i la derrota al Dobles, la selecció espanyola es va emportar la victòria per 3-2. Amaya també va disputar el Dobles Masculí contra la selecció de Portugal, on en aquesta ocasió si, va aconseguir la victòria per 21-16 i 21-13 contra Marco Jorge i Carlos André Silva.

Ja a la competició individual, Amaya i Alfayate van superar la primera ronda del quadre imposant-se a Adam Mcallister i Brian O'Mahony (Irlanda= per 21-18 i 21-13. Ja a segona ronda, van caure de forma notable i demostrant un bon joc contra els caps de sèrie numero 1 de la competició i posteriors campions continentals Thom Gicquel i Toma Junior Popov (doble medallista d'or). 

Bona experiència per Bernat Amaya, que la propera setmana afronta el Campionat d'Espanya sub19 amb l'objectiu d'aconseguir una medalla i reafirmar-se com un referent doblista a tot l'estat.