Portada > Notícies > GRAN PARTICIPACIÓ A LA 12ª PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ DE VILADECANS

GRAN PARTICIPACIÓ A LA 12ª PROVA DEL CIRCUIT CATALÀ DE VILADECANS

03/04/2017

El municipi del Baix Llobregat va acollir el passat cap de setmana la 12ª Prova del Circuit Català que va contar amb la participació de més de 160 jugadors que es van distribuir en dos intensos dies de competició. La categoria "A", va ser TTR Absolut (puntuable pel rànquing nacional).

A la categoria A, els vencedors van ser Guillem Duran (La Garriga) i Lara Lucas (Granollers) que van vèncer a les finals a Abel Hernández (Bellaterra) i Blanca Lucas (Granollers) respectivament. Al Dobles Femení, les germanes Lucas s'emportaven la victòria sobre les joves Nerea Roldos y Marta Gonzalez (Canovelles/Granollers), al dobles masculí per la seva part, Marc Gallardo i Guillem Avilés (Granollers) es van imposar a Joachim Jakubik i Sachin Nataraj (Terrassa/Bellaterra). Al Dobles Mixte, Abel Hernández i Elena Olmos (Bellaterra) aconseguien un nou títol superant a Guillem Duran i Ariadna Gallardo (La Garriga) a la final.

 

Vencedors de totes les categories: