Portada > Notícies > SESSIÓ D'ENTRENAMENT AMB JUGADORS DANESOS AL CENTRE DE TECNIFICACIÓ

SESSIÓ D'ENTRENAMENT AMB JUGADORS DANESOS AL CENTRE DE TECNIFICACIÓ

31/03/2017

El passat dimecres 29 de març, un grup de jugadors danesos va realitzar unes sessions d'entrenament al Centre de Tecnificació. Les sessions van ser dirigides pel tècnic de la Federació Marc Gallardo.

L'estada va consistir en una primera sessió d'entrenament pel matí, i una segona sessió per la tarda on els jugadors danesos van poder realitzar partits amb alguns dels jugadors del grup 2 de tecnificació.

Aquests jugadors, de la petita localitat de Vojens (centre sud de Dinamarca) és el segon any que realitzen aquesta activitat. Segons recalca Gallardo, "el nivell de joc d'aquests jugadors és bastant baix ja que venen d'un club bastant modest de Dinamarca, però també és una bona experiència d'intercanvi pels nostres jugadors".