Portada > Notícies > MARTA GONZALEZ Y HUGO RUZ ACONSEGUEIXEN LA PLATA AL MÀSTER S13 DEL CAMPELLO

MARTA GONZALEZ Y HUGO RUZ ACONSEGUEIXEN LA PLATA AL MÀSTER S13 DEL CAMPELLO

28/03/2017

El passat cap de setmana es va disputar el Màster sub13 i sub17 del Campello. A la prova de categoria 7*, es van desplaçar els jugadors catalans Jofre Comella i Joan Circuns (Hortons) i Marina Bujan, Assia El Hadmi, Hugo Ruz i Marta González (Granollers). Van ser aquests dos últims qui van destacar amb una medalla de plata al Dobles Mixte sub13 i una segona medalla de plata per Marta González a l'Individual Femení Sub13.

A banda de les dues medalles de plata obtingudes per Marta Gonzalez en Individual Femení i Dobles Mixte amb Hugo Ruz. També va destacar Marina Buján, que va arribar a quarts de final de l'Individual Femení i del Dobles Femení fent parella amb Assia El Hadmi.