Portada > Notícies > PLATJA D'ARO REPARTEIX TÍTOLS ALS NOUS CAMPIONS DE CATALUNYA SUB17, SUB11 I SÈNIORS

PLATJA D'ARO REPARTEIX TÍTOLS ALS NOUS CAMPIONS DE CATALUNYA SUB17, SUB11 I SÈNIORS

20/03/2017

El dissabte dia 18 de març es van disputar a Platja d'Aro els darrers campionats de Catalunya de la temporada, que van agrupar a més de 60 jugadors per disputar les categories sub17, sub11 i Sènior.

A la categoria sub17, títols força repartits. Als individuals, Joan Monroy (Granollers) i Paula Molins (Granollers) van sobresortir imposant-se a la final als seus companys de club Adrián Melero i Laura Ferriz respectivament. Al Dobles Femení, Assia El Hadmi i Marina Buján (Granollers) s'imposaven a Paula Molins i Laia Diaz (Granollers/Canovelles) en tres ajustats sets mentre que Guillem Pallarés i Eduardo Martínez (Bellaterra) s'emprotaven l'or al dobles masculí contra Hugo Ruz i Oriol Altimira (Granollers). Al Dobles Mixte, Adrián Melero i Laura Ferriz (Granollers), s'imposaven als joves Hugo Ruz y Marta González (Granollers).

A la sub11, Jofre Comella (Hortons) i Joana Rico (Viladecans), s'imposaven a Àngel Monroy (Granollers) i Ivet Roldos (Canovelles) als individuals. Els dos subcampions d'individual no obstant, s'emportaven l'or al dobles en vèncer a Jofre Comella i Joan Circuns (Hortons).

Pel que fa a la categoria Sènior, Teresa Barberà (La Garriga) va destacar amb un triplet vencent a l'Individual Femení A1 a Mercè Llugany (Bellaterra), al Dobles Femení A1 fent parella amb Silvia Gascó (Hortons) va aconseguir l'or contra Carola Langrock i Mercè Llugany (Bellaterra) i al Dobles Mixte A1 es va imposar amb Abel Hernàndez (Bellaterra) novament a Mercè Llugany i al seu company Ramón Cañadas.

També va fer triplet, Abel Hernàndez, que va completar la victòria al Dobles Mixte A1amb l'or a l'individual A2 contra Jaume Gallardo (Terrassa) i l'or al Dobles Masculí A fent parella amb Christian Vidstein (Terrassa) contra Víctor Hospital i Ramón Cañadas (Bellaterra). 

A la categoría Individual Masculí A1, Daniel Garcia (Granollers) s'imposava al seu company de club Soultan Al'abba. A la Categoria B1, era Víctor Hospital  (Bellaterra) qui s'emportava la victòria contra Christian Vidsteins (Terrassa). A l'individual C1, Francisco Silva (Bellaterra) s'imposava a Isidre Sistaré (Vilanova) i a la C2, Keith Wiffin (Vilanova) s'emportava la victòria a Volodymyr Kazpinskyy (Viladecans).

Al Dobles Masculí C1, Francisco Silva i Francesc Pi (Bellaterra) guanyaven l'or sobre Isidre Sistaré i Carlos Rodrigo (Vilanova/Tremp). Al Dobles Masculí C2, els finalistes de l'individual Keith Whiffin i Volodymyr Kazpinskyy (Vilanova/Viladecans) s'emportaven la competició davant Lluis Àlvaro i Alfons Raspall (Vilanova).

Amb la disputa d'aquesta competició, es tanquen els Campionats de Catalunya 2017 i el proper objectiu dels esportistes catalans, es preparar els Campionats d'Espanya, que comencen el 21 d'abril amb la disputa del C.ESP Sub19 a Almeria. Seguirán, el Sènior, el 28 d'abril a Tenerife; L'Absolut i sub11, el 5 de maig a Ronda; el sub15, el 12 de maig a Oviedo; el sub17, el 26 de maig a Xàtiva i el sub13, el 2 de juny a Ogíjares. Ja per acabar, del 19 al 22 de juny es disputarà el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques sub15 i sub17 a Cartagena.