Portada > Notícies > NOVA EXPERIÈNCIA INTERNACIONAL PER PAU PUIG

NOVA EXPERIÈNCIA INTERNACIONAL PER PAU PUIG

07/03/2017

Pau Puig, tècnic del Centre de Tecnificació va ser designat per la Federació Espanyola com a tècnic responsable de l'esportista Sara Peñalver durant la disputa del Yonex Dutch Junior (internacional d'Holanda Junior).

La competició que es va disputar de l'1 al 5 de març, és una de les competicions de més nivell del calendari junior internacional. Segons ens explica el tècnic, "l'internacional d'Holanda, es disputa la setmana prèvia a l'Internacional d'Alemanya, que és la competició més important del calendari Junior, això fa que nombrosos esportistes dels països asiàtics, disputin les dues competicions fent d'aquesta manera una petita gira europea amb on participen a les dues competicions de categoria Gran Prix Junior".

En aquest competició hi havia jugadors de les màximes potències europees com Dinamarca, Alemanya, França, Anglaterra i Holanda, però també una gran delegació de jugadros de Japó, Xina-Taipei, Tailandia, Malasia, India, Singapur, Indonèsia, Hong Kong i Corea del Sud.

Peñalver, que partía com a cap de sèrie 5 de la competició, va tenir mala sort al sorteig, efrontant-se a primera ronda amb una jugadora Tailandesa de gran nivell contra la que va perdre 21-13 i 22-20. Tot i el resultat, aquesta competició serveix per seguir guanyant experiència, i s'ha aprofitat per analitzar rivals europees de cara al Campionat d'Europa Junior que es disputa a l'Abril, i que és l'objectiu principal de la temporada de Sara Peñalver.