Portada > Notícies > NOVA FORNADA DE CAMPIONS DE CATALUNYA SUB19, SUB13 I SUB9 A BLANES

NOVA FORNADA DE CAMPIONS DE CATALUNYA SUB19, SUB13 I SUB9 A BLANES

06/03/2017

El passat dissabte dia 4 de març es va disputar a Blanes una nova edició del Campionat de Catalunya sub19, sub13 i sub9. A la categoria s19, destacada actuació de Marcos Bellver (Bellaterra) amb 2 ors en Individual Masculí i Dobles Masculí fent parella amb Guillem Pallarés. La categoria d'individual femení, va ser per Laura Ferriz (Granollers), el Dobles Femení per Marina Buján i Assia El Hadmi (Granollers) i el Dobles Mixte per Bernat Amaya i Nerea Roldós (Granollers/Canovelles).

Els medallistes de plata a la Categoría sub19 van ser, Guillem Avilés (Granollers) en Individual Masculí i Paula Molins (Granollers) en Individual Femení. En Dobles Femení, Paula Molins i Nerea Roldós (Granollers/Canovelles), En dobles Masculí, Sergi Alcalà i Iván Valenzuela (Granollers) i en Dobles Mixte Adrián Melero i Laura Ferriz (Granollers).

A la categoria sub13, Or per Hugo Ruz (Granollers) i plata per Jofre Comella (Hortons) en categoria masculina i Or per Marta Gonzalez (Granollers) i plata per Aina Urgell (Bellaterra) en femenina. El dobles Masculí va ser per Nico Andrade i Jofre Comella (Granollers/Hortons) i la segona posició per Pol Altimira i Martí Profiòs (Granollers). Al dobles Femení, Aina Urgell i Daniel Calvete (Bellaterra) s'imposaven a Ariadna Porras i Ivet Roldós (Canovelles), mentre que al Dobles Mixte, Hugo Ruz i Marta González, repetien or al vèncer a Àlvaro González i Alejandra Gracia (Viladecans).

Entre els més petits, or en Masculí per David Riba (Viladecans) sobre el seu company Iván Turón, i en femenó or per Sónia Márquez (Granollers) sobre Asia Tebar (Terrassa). 

Vencedors de totes les categories: