Portada > Notícies > JOAN MONROY I CARLOS PIRIS CONVOCATS AMB LA SELECCIÓ ESPANYOLA SUB17 PER DISPUTAR LA NATIONS FUTURE CUP

JOAN MONROY I CARLOS PIRIS CONVOCATS AMB LA SELECCIÓ ESPANYOLA SUB17 PER DISPUTAR LA NATIONS FUTURE CUP

06/03/2017

Els dos esportistes Catalans, actuals integrants del Centre d'Alt Rendiment de Madrid, han aconseguit la classificació arrel de la seva primera posició en el Rànquing Nacional Sub17 en Dobles Masculí. La competició es disputarà del 30 de març al 2 d'abril a Podcetrtek (Eslovènia)

Aquesta important competició, reuneix als millors esportistes dels països "emergents" a nivell Europeu com són: Eslovènia, Bèlgica, Àustria, República Txeca, Luxemburg, Suïssa, Espanya y un paísconvidat entre Eslovàquia, Croacia o Italia.

Joan Monroy i Carlos Piris, segueixen fent-se un lloc dintre de les seleccions nacionals en categories inferiors, i se sumen a la llista d'altres esportistes catalans que van participar en aquesta rellevant competició com Blanca Lucas i Àlex Alcalà.