Portada > Notícies > ARNAU DURAN I BLANCA LUCAS CAMPIONS DE CATALUNYA

ARNAU DURAN I BLANCA LUCAS CAMPIONS DE CATALUNYA

28/02/2017

El passat diumenge es va disputar al Pavelló Congost de Granollers el Campionat de Catalunya Absolut i sub15. En Categoria individual Absoluta Arnau Duran (La Garriga) es va imposar a Armand Rodríguez (Granollers) i Blanca Lucas (Granollers) a la seva germana Lara Lucas (Granollers).

Al Dobles Mixte, Abel Hernández i Elena Olmos (Bellaterra), s'imposaven a Joel Montoro i Teresa Barberà (La Garriga), per la seva banda, Arnau Duran repetia títol al Dobles Masculí fent parella amb Marc Gallardo (Granollers) superant a Armand Rodríguez i Bernat Amaya (Granollers). Blanca Lucas també repetia títol amb Lara Lucas imposant-se a Teresa Barberà i Ariadna Gallardo (La Garriga) al Dobles Femeí.

A la categoría sub15. Guillem Rodríguez (Granollers) s'imposava al seu company de club Adrián Melero en una ajustada final a 3 sets, mentre que Marta González (Granollers) també s'imposava en 3 sets a Laura Ferriz (Granollers). Al dobles Masculí, victòria per Iván Valenzuela i Sergi Alcalà (Granollers) sobre Guillem Rodríguez i Oriol Altimira (Granollers) i al femení, Nerea Roldós i Paula Molins (Canovelles/Granollers) s'imposaven a les germanes Inma i Aina Urgell (Bellaterra). Al dobles mixte, or per Adrián Melero i Laura Ferriz (Granollers) plata per Hugo Ruz i Marta González (Granollers).

Vencedor de cada categoria: