Portada > Notícies > XIII CONCENTRACIÓ INTERCTDs

XIII CONCENTRACIÓ INTERCTDs

22/02/2017

Els esportistes del Centre de Tecnificació Armand Rodríguez i Adrián Melero van ser seleccionats per la Federació Espanyola per participar juntament amb el tècnic Pau Puig a la XIII Concentració InterCTD que es va portar a terme a les instal·lacions del Centre de Tecnificació d'Astúries del 15 al 17 de febrer.

Els dos joves esportistes van poder compartir entrenaments amb altres jugadors dels Centres de Tecnificació de Galicia, Astúries, País Basc, Madrid, Andalusia, Balears i Comunitat Valenciana (24 en total)

L'activitat es va iniciar el dimecres dia 15 amb una sessió d'entrenament conjunta per la tarda.

El dijous el grup d'esportistes es va dividir en especialitats d'individual i dobles i cada grup va realitzar una sessió de 2 hores dirigida pels tècnics del cenre de tecnificació d'Astúries Oscar Martínez i Fran Dacal. A la tarda es van tornar a dividir els grups i en aquesta ocasió les sesions van ser dirigides per Loli Marco, Antonio Molina i Pau Puig.

El divendres alguns esportistes van poder fer una sessió matutina i els que ja iniciaven la competició de l'Internacional d'Espanya Junior es van desplaçar cap a les instal·lacions del torneig.

Durant la concentració i la competició, els esportistes dels CTDs van formar part d'un estudi d'investigació desenvolupat per la Universitat Miguel Hernández, la Federació Espanyola de Bàdminton i la Federació Inernacional de Bàdminton.