Portada > Notícies > BONA ACTUACIÓ DELS ESPORTISTES CATALANS A L'SPANISH JUNIOR INTERNATIONAL

BONA ACTUACIÓ DELS ESPORTISTES CATALANS A L'SPANISH JUNIOR INTERNATIONAL

22/02/2017

Una bona participació de jugadors catalans van prendre part a la competició puntuable pel rànquing júnior europeu. Armand Rodríguez des de Catalunya, Cristina Poy des de Astúries, Elena Andreu des de Galicia i Joan Monroy, Carlos Piris i Àlex Alcalà amb la Selecció Espanyola Júnior van ser els representants.

Entre els resultats més destacats, la medalla de plata d'Elena Andreu en Dobles Femení, fent parella amb Ana Carbon, on van caure contra les angleses Abigail Holden i Freya Patel-Redfearn (favorites de la competició). A més va acompanyar el resultat amb uns quarts de final en Individual Femení, on va caure contra la guanyadora de la competició Sara Peñalver en dos ajustats sets.

En masculins, molt bona actuació també dels catalans on va destacar Àlex Alcalà que va arribar a semifinals on va caure contra el guanyador de la competició David Orteu (Suissa). Joan Monroy, Carlos Piris i Armand Rodríguez, van superar les dues primers rondes del quadre d'individual caient a vuitens de final contra Àlex Alcalà, Julien Scheiwiller (Suissa) i Vantin Singer (França) respectivament.

Cristina Poy per la seva banda va superar la primera ronda del quadre de dobles femení fent parella amb Claudia Leal i va caure a la segona amb les espanyoles Laura Santos i Paula Lopez.