Portada > Notícies > BÀDMINTON I SOLIDARITAT AL MÀSTER SUB15 I SUB19 DE GRANOLLERS "MEMORIAL GUADALUPE BURGOS"

BÀDMINTON I SOLIDARITAT AL MÀSTER SUB15 I SUB19 DE GRANOLLERS "MEMORIAL GUADALUPE BURGOS"

13/02/2017

Granollers va acollir el passat cap de setmana una nova edició del Máster s15 i s19 "Memorial Guadalupe Burgos Sànchez". La competició va tenir un bona participació amb jugadors de Catalunya, Balears, Comunitat Valenciana, Aragó, Madrid, Navarra, Castella la Manxa, Andalusia i Galícia.

A les categories d'àmbit nacional (s15 i s19) destacada actuació d'Armand Rodríguez (Granollers) que es va fer amb la medalla d'or a l'individuals Masculí s19 i al Dobles Mixte s19 fent parella amb Eva Murio (A Estrada). També va destacar la catalana Elena Andreu (A Estrada) que es va imposar a l'Individual s19 i al Dobles femení s19 fent parella amb Ana Carbon (A Estrada). Al dobles Masculí, Bernat Amaya i Pablo Alfayate (Granollers/3KAN Badminton) es van emportar el seu quart màster de la temporada.

A la categoria s15 el guanaydor va ser Natxo Cervelló (Xàtiva) qui va fer doblet amb la victòria a l'Individual Masculí, i al Dobles Masculí fent parella amb Jorge Jerez (Drop Toledo). A l'individual Femení, victòria per Gema Liñares (Huesca). El Dobles femení sel van emportar Llucía Vázquez i Mara Pantoja (San Fernando / Drop Toledo) i per últim el dobles mixte va ser pels locals Adrián Melero i Laura Ferriz (Granollers).

Paral·lelament es van disputar les categories s11, s13 i s17 (no puntuables pel rànking nacional). A la categoria s11 masculí, el guanyador va ser Robert Cano (Granollers) i a l's11 femení Diana Kosenkova (Granollers). A la categoria s13, els guanyador van ser, Pol Altimira (Granollers) a l'individual Masculí, Ariadna Porras (Canovelles) el femení. Pol Altimira i Martí Profitòs (Granollers) van vèncer al Dobles Masculí i Ariadna Porras i Ivet Roldòs (Canovelles) al femení. A la categoría s17, Marcos Pérez (Granollers) es va emportar l'individual i Sergio Garcia/Oriol Valenzuela (Canovelles) el Dobles.

Aquesta competició, organitzada per l'Associació Granollers Esportiva i Federació Catalana de Bàdminton amb la col·laboració de la Federació Espanyola de Bàdminton, Babolat, Rehabsport Granollers, TF7 Sport, LaLiga4Sports i Iberdrola. I tots els beneficis de la competició seran donats a la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia.